07.09.2024  21:31   Дмитро Колонєй

Готуємо ніжні баклажанні палички, смажені у крохмалі з паприкою

Рецепт смачної закуски з сезонних овочів.


Готуємо ніжні баклажанні палички, смажені у крохмалі з паприкою

Як пише РЕДПОСТ, це страва, яка дивує оригінальністю та підійде як до святкового столу так і повсякденного вживання.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Баклажани,смажені у крохмалі з паприкою.

Продукти:

 
  • 500 гр баклажанів(2 шт)
  • 3 ст л. крохмалю (картопляний чи кукурудзяний)
  • 3 ч.л.паприки (сушеної,мелен) 
  • 4-5 зубків часника
  • 0,5 ч.л.солі
  • 0,5,ч л суміш перців
  • 0,5,ч .л.чорного перця
  • 2. ст.л.соєвого соусу.
  • 30 гр зелень петрушки чи кінзи(можна замінити базиліком)
 

Покроковий рецепт приготування :

 
  1. Баклажани помити.
  2. Відрізати  балажанів кінчики.
  3. Порізати кожний на 2-3частини, залежно від довжини плоду 
  4. Нарізати кожну частину на 4-6 брусків, залежно від товщини плоду
  5. Залити все холодною водою з сіллю
  6. Витягти з води.
  7. Просушити
  8. В сковорідку налити 3-4 ст л соняшн олії
  9. Баклажани обваляти в крохмалі та паприці( порядок не має значення)
  10. Смажити на середньому вогні з усіх боків,
  11. Викласти на тарілку
  12. Посипати гострим перцем 
  13. Додати часник
  14. Полити соєвим соусом,
  15. Посипати зеленню та кунжутом
 Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати квас із каркаде.
 

Читайте також:

 

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день