07.09.2024 21:31 Дмитро Колонєй
Готуємо ніжні баклажанні палички, смажені у крохмалі з паприкою
Рецепт смачної закуски з сезонних овочів.

Готуємо ніжні баклажанні палички, смажені у крохмалі з паприкою
Як пише РЕДПОСТ, це страва, яка дивує оригінальністю та підійде як до святкового столу так і повсякденного вживання.
Баклажани,смажені у крохмалі з паприкою.
Продукти:
-
500 гр баклажанів(2 шт)
-
3 ст л. крохмалю (картопляний чи кукурудзяний)
-
3 ч.л.паприки (сушеної,мелен)
-
4-5 зубків часника
-
0,5 ч.л.солі
-
0,5,ч л суміш перців
-
0,5,ч .л.чорного перця
-
2. ст.л.соєвого соусу.
-
30 гр зелень петрушки чи кінзи(можна замінити базиліком)
Покроковий рецепт приготування :
-
Баклажани помити.
-
Відрізати балажанів кінчики.
-
Порізати кожний на 2-3частини, залежно від довжини плоду
-
Нарізати кожну частину на 4-6 брусків, залежно від товщини плоду
-
Залити все холодною водою з сіллю
-
Витягти з води.
-
Просушити
-
В сковорідку налити 3-4 ст л соняшн олії
-
Баклажани обваляти в крохмалі та паприці( порядок не має значення)
-
Смажити на середньому вогні з усіх боків,
-
Викласти на тарілку
-
Посипати гострим перцем
-
Додати часник
-
Полити соєвим соусом,
-
Посипати зеленню та кунжутом
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0