20.04.2023 21:31 Дмитро Колонєй
Готуємо закусочний торт із кабачків
Чудове рішення, коли хочеться оригінальної, легкої, але в той же час смачної страви.
Як пише
РЕДПОСТ, рецепт приготування дуже простий, а необхідні інгредієнти знайдуться практично в кожному холодильнику.
Закусочний торт із кабачків
Продукти:
-
кабачки – 1 кг,
-
помідори – 500 г,
-
сир твердих сортів – 200 г,
-
сметана (жирність 20%) - 300 г,
-
яйця курячі – 4 шт.
-
борошно пшеничне – 80 г,
-
часник – 2 зубчики,
-
петрушка та кріп – по кілька гілочок,
-
перець чорний мелений - 1 ч.л.
-
олія – 1 ч.л.,
-
сіль - 1 ч.л.
Покроковий рецепт приготування
-
Кабачки вимити, відрізати хвостики, якщо потрібно, очистити шкірку.
-
Підготовлені кабачки натерти на тертці та посолити.
-
Дати їм постояти і злити сік, що виділився.
-
Додати борошно, яйця та перець.
-
Додати рубану зелень.
-
Все перемішати до однорідності. Повинно вийти тісто, як на оладки.
-
Розігріти сковороду з олією.
-
Випікати великі оладки розміром зі сковороду до рум'яності з обох боків приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
-
Приготувати крем із сметани, перцю та натертого на дрібній тертці часнику.
-
Помідори нарізати тонкими кружальцями.
-
Сир натерти на тертці.
-
Млинець викласти на тарілку.
-
Змастити кремом із сметани.
-
Викласти шар помідорів.
-
Посипати тертим сиром.
-
Повторити всі шари, доки не закінчаться млинці.
-
Зібраний торт промазати кремом з усіх боків.
-
Прикрасити посипанням із зелені або сиру. Можна зробити квіточки із помідорів.
-
Залишити торт для просочення у холодильнику на всю ніч (або мінімум на 3 години).
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0