
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257340-gotuemo-zakusochniy-tort-iz-kabachkiv
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257340-gotuemo-zakusochniy-tort-iz-kabachkiv
Готуємо закусочний торт із кабачків
Чудове рішення, коли хочеться оригінальної, легкої, але в той же час смачної страви.

Як пише РЕДПОСТ, рецепт приготування дуже простий, а необхідні інгредієнти знайдуться практично в кожному холодильнику.
Закусочний торт із кабачків
Продукти:
- кабачки – 1 кг,
- помідори – 500 г,
- сир твердих сортів – 200 г,
- сметана (жирність 20%) - 300 г,
- яйця курячі – 4 шт.
- борошно пшеничне – 80 г,
- часник – 2 зубчики,
- петрушка та кріп – по кілька гілочок,
- перець чорний мелений - 1 ч.л.
- олія – 1 ч.л.,
- сіль - 1 ч.л.
Покроковий рецепт приготування
- Кабачки вимити, відрізати хвостики, якщо потрібно, очистити шкірку.
- Підготовлені кабачки натерти на тертці та посолити.
- Дати їм постояти і злити сік, що виділився.
- Додати борошно, яйця та перець.
- Додати рубану зелень.
- Все перемішати до однорідності. Повинно вийти тісто, як на оладки.
- Розігріти сковороду з олією.
- Випікати великі оладки розміром зі сковороду до рум'яності з обох боків приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
- Приготувати крем із сметани, перцю та натертого на дрібній тертці часнику.
- Помідори нарізати тонкими кружальцями.
- Сир натерти на тертці.
- Млинець викласти на тарілку.
- Змастити кремом із сметани.
- Викласти шар помідорів.
- Посипати тертим сиром.
- Повторити всі шари, доки не закінчаться млинці.
- Зібраний торт промазати кремом з усіх боків.
- Прикрасити посипанням із зелені або сиру. Можна зробити квіточки із помідорів.
- Залишити торт для просочення у холодильнику на всю ніч (або мінімум на 3 години).
Смачного!
Нагадуємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати мафіни з сиром та зеленою цибулею.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: