02.02.2023 21:35 Дмитро Колонєй
Ніжний гарбузовий пиріг з вершковою глазур'ю
Пишний гарбузовий бісквіт із глазур'ю із вершкового сиру.
Як пише
РЕДПОСТ, такий пиріг не забере у вас багато часу на його приготування, а гарбузовий бісквіт ви можете використовувати як основу для торта, якщо у вас дозволяє час і багата фантазія.
Гарбузовий пиріг з вершковою глазур'ю
Продукти:
Для гарбузового бісквіту:
-
2 склянки борошна
-
1 ½ склянки цукру
-
1 чайна ложка соди
-
2 чайні ложки розпушувача
-
2 чайні ложки меленої кориці
-
3 курячі яйця кімнатної температури
-
1 склянка рослинної або оливкової олії
-
1 банка (425 гр) гарбузового пюре
Для вершкової глазурі:
-
250 гр вершкового сиру кімнатної температури
-
8 столових ложок вершкового масла кімнатної температури
-
1 склянка цукрової пудри
-
2 чайні ложки екстракту ванілі
-
Горіхи пекан для прикраси (за бажанням)
Покроковий рецепт приготування
-
Попередньо розігрійте духовку до 180°С.
-
Противень або форму для випікання бісквіту змастіть тонким шаром вершкового масла.
-
У велику миску просійте 2 склянки борошна, 2 чайні ложки соди, додайте 1 ½ склянки цукру, 2 чайні ложки розпушувача та 2 чайні ложки кориці.
-
Ретельно перемішайте сипкі інгредієнти віночком.
-
Для приготування глазурі змішайте всі інгредієнти в мисці та почніть збивати міксером, поступово збільшуючи швидкість.
-
Дійшовши до найвищої швидкості, збийте глазур протягом 2-3 хвилин до отримання легкої пухнастої маси.
-
В окремій мисці за допомогою міксера або віночком ретельно збийте 3 курячі яйця кімнатної температури зі склянкою рослинної олії та банкою гарбузового пюре.
-
Додайте збите гарбузове пюре до сипких інгредієнтів і ретельно збийте до однорідної маси.
-
Перелийте тісто у форму для випічки і випікайте в розігрітій до 180°С духовці протягом 35-45 хвилин (пропечений біксвіт можна проткнути зубочисткою і якщо вона залишиться чистою, то він готовий).
-
Готовий бісквіт дістаньте з духовки та остудіть у формі для випікання. Глазур варто наносити тільки на добре остиглий пиріг.
-
Розподіліть її по поверхні гарбузового бісквіту за допомогою ножа або шпателя.
-
За бажання прикрасьте пиріг рубаними горіхами пекан і подавайте до столу.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0