Lifestyle

 
28.02.2024    18:50 Lifestyle

Інфекції шлунково-кишкового тракту: як розпізнати та що робити

Звичайні інфекції шлунково-кишкового тракту спричиняють значні незручності та дискомфорт для людини. Ці захворювання мають різні причини, у тому числі віруси, бактерії або паразити. Однак важливо вміти розпізнавати їхні ознаки та знати, що робити для лікування й запобігання подальшому поширенню.

 
27.02.2024    15:05 Lifestyle

Як обрати гарні нарядні плаття на свято?

Усі нарядні сукні умовно можна поділити на дві категорії: святкові та вечірні. Першим притаманна стриманість в оздобленні і підбір легших та простіших тканин. Другим - ошатність, благородність, складний крій. Вони дещо “важчі”, якщо не номінально, то візуально точно. Наприклад, оксамитові, зі стразами, паєтками тощо. Тож розгляньмо, на які модні святкові сукні варто звернути увагу сьогодні та як вибрати плаття по фігурі.

 
21.01.2024    18:02 Lifestyle

Секрети мозкової активності: 5 напоїв, що роблять нас розумнішими

Вживання напоїв, що забезпечують енергію і покращують концентрацію, особливо корисно для студентів і людей, які виконують розумову роботу.

 
 
17.01.2024    21:00 Lifestyle

Чому відмовитись від цукру не так легко: кроки до перегляду харчування

Відмовитися від цукру - це завдання, що здається на перший погляд простим, але виявляється важким випробуванням для багатьох. Ми всі чули про шкоду надлишку цукру в раціоні, але на практиці зважитися на цей крок вимагає сили волі та деяких змін у способі життя.

 
16.01.2024    21:17 Lifestyle

Знаки зодіаку, які вирішать усі труднощі у 2024 році

У 2024 році деяким представникам зодіакального кола пощастить вирішити всі труднощі, що випали на їхній шлях.

 
16.01.2024    19:13 Lifestyle

Як приготувати ідеальне тісто для вареників та пельменів, яке не прилипатиме до рук

Вареники, пельмені, хінкалі – це улюблені страви багатьох народів світу. Але часто їхнє приготування може стати справжнім випробуванням: тісто липне до рук, розварюється або не виходить досить еластичним. Однак існує рецепт, який допоможе вам легко приготувати ідеальне тісто для пельменів та вареників, яке не липне до рук і розварюватиметься.

 
15.01.2024    21:25 Lifestyle

Як допомогти собі при болі в шиї в домашніх умовах

Сучасний спосіб життя, пов'язаний із тривалим перебуванням за комп'ютером та неправильним положенням тіла, часто призводить до болів у ділянці шиї. Лікар-невролог надала корисні рекомендації щодо того, як боротися з цією проблемою в домашніх умовах. Читайте про це у матеріалі сайту РЕДПОСТ.

 
13.01.2024    21:43 Lifestyle

Жіночий гороскоп на 14 січня 2024 року: подумайте про покращення фінансової сфери

14 січня може бути ключовим для професійного зростання та роздумів про фінансове благополуччя. Енергія цього дня допоможе активно опрацювати шляхи досягнення цілей та звернути увагу на фінансову сторону життя. Долеві зустрічі чи можливості чекають багатьох представниць знаків зодіаку.

 
12.01.2024    21:19 Lifestyle

У звичайній бутильованій воді вчені знайшли небезпечний нанопластик, який проникає у кров

Сучасні вчені представляють новий погляд на звичайну бутильовану воду, яку багато людей вживають щодня. Виявляється, вона містить величезну кількість наночастинок пластику. Це викликає величезні побоювання у медиків та звичайних людей, які дбають про своє здоров'я.

 
11.01.2024    21:00 Lifestyle

Простий та ефективний спосіб швидко почистити взуття від неприємного запаху

Неприємні запахи у взутті - неминуче явище, особливо в умовах повсякденного використання. Але є простий і ефективний спосіб, який допоможе позбавитися цієї проблеми всього за кілька хвилин.

 
10.01.2024    21:00 Lifestyle

Газети, сіль та пилосос: лайфхаки, які допоможуть швидко висушити мокре взуття

Морозна зима найчастіше стає випробуванням для нашого взуття. Незважаючи на якість та теплоізоляцію, несподіваний дощ чи снігопад можуть перетворити її на жалюгідне видовище. Щоб швидко та ефективно повернути їм сухість, можна вдатися до кількох простих, але ефективних методів, якими діляться журналісти сайту РЕДПОСТ.

 
 
 
 

В этот день