05.09.2023  22:00   Дмитро Колонєй

Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму

До зими далеко, але готуватись до неї вже варто.

Як приготувати салат з кабачків та баклажанів з яблуками на зиму
 
Як пише РЕДПОСТ, рецепт, що наводиться, буде корисною і смачною згадкою про теплу пору року довгими зимовими вечорами.
 

Салат з кабачків та баклажанів з яблуками на зиму

 

Продукти:

 

  • 2 головки часнику,
  • 10 шт. баклажанів,
  • 10 шт. кабачків,
  • 10 шт. яблук,
  • 10 шт. болгарського перцю
  • 10 шт. цибулин,
  • 500 мл рослинної олії,
  • 500 мл води
  • 170 мл оцту,
  • 150 г цукру,
  • 70 г солі.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Очистити баклажани, яблука та кабачки.
  2. Довільно нарізати всі фрукти та овочі середніми шматочками,
  3. Подрібнити часник
  4. Додати решту інгредієнтів.
  5. Довести салат до кипіння
  6. Протушкувати 30-40 хвилин
  7. Закатати у стерилізовані банки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день