05.09.2023 22:00 Дмитро Колонєй
Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
До зими далеко, але готуватись до неї вже варто.
Як пише
РЕДПОСТ, рецепт, що наводиться, буде корисною і смачною згадкою про теплу пору року довгими зимовими вечорами.
Салат з кабачків та баклажанів з яблуками на зиму
Продукти:
-
2 головки часнику,
-
10 шт. баклажанів,
-
10 шт. кабачків,
-
10 шт. яблук,
-
10 шт. болгарського перцю
-
10 шт. цибулин,
-
500 мл рослинної олії,
-
500 мл води
-
170 мл оцту,
-
150 г цукру,
-
70 г солі.
Покроковий рецепт приготування
-
Очистити баклажани, яблука та кабачки.
-
Довільно нарізати всі фрукти та овочі середніми шматочками,
-
Подрібнити часник
-
Додати решту інгредієнтів.
-
Довести салат до кипіння
-
Протушкувати 30-40 хвилин
-
Закатати у стерилізовані банки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0