30.11.2022 21:59 Дмитро Колонєй
Рецепт оригінальної закуски та прикраси столу: мариновані яйця
Пропонуємо рецепт найсмачніших, оригінальних та простих маринованих яєць.

Фотография из открытых источников
Як пише
РЕДПОСТ, мариновані курячі або пепепелячі яйця - традиційна англійська страва - відмінна закуска та яскрава, ефектна прикраса будь-якого столу. Подавати їх можна із соусом, зеленню, овочами.
Старовинний рецепт маринованих яєць
-
яйця – 12 штук
-
вода -1 літр
-
сіль - 3 столові ложки
-
перець гострий – 2 стручки
-
цибуля – 1 маленька цибулина
-
лавровий лист – 2 штуки
-
чебрець – 1 гілочка
-
кмин – 1 чайна ложка
Рецепт покроково:
-
Готуємо маринад. В один літр води насипаємо 3 столові ложки солі, кладемо одну гілочку чебрецю, одну цибулину, два лаврові листочки, два гострі перчики, чотири горошини запашного перцю і чайну ложку кмину.
-
Яйця за бажання розколюємо, заливаємо холодною водою.
-
Каструльку з маринадом і каструльку з яйцями ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин|мінути| на маленькому вогні.
-
Яйця викладаємо у холодну воду, а маринад залишаємо охолоджуватися.
-
Шкаралупу яєць надламуємо, постукаючи чайною ложечкою і складаємо яйця в банку.
-
Заливаємо охолодженим маринадом разом із прянощами і ставимо в холодильник на два дні. Подаємо мариновані яйця з гірчицею та хлібом із вершковим маслом на сніданок або на вечерю.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0