
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1252067-retsept-originalnoyi-zakuski-ta-prikrasi-stolu-marinovani-yaytsya
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1252067-retsept-originalnoyi-zakuski-ta-prikrasi-stolu-marinovani-yaytsya
Рецепт оригінальної закуски та прикраси столу: мариновані яйця
Пропонуємо рецепт найсмачніших, оригінальних та простих маринованих яєць.

Рецепт оригінальної закуски та прикраси столу: мариновані яйця
Як пише РЕДПОСТ, мариновані курячі або пепепелячі яйця - традиційна англійська страва - відмінна закуска та яскрава, ефектна прикраса будь-якого столу. Подавати їх можна із соусом, зеленню, овочами.
Старовинний рецепт маринованих яєць
- яйця – 12 штук
- вода -1 літр
- сіль - 3 столові ложки
- перець гострий – 2 стручки
- цибуля – 1 маленька цибулина
- лавровий лист – 2 штуки
- чебрець – 1 гілочка
- кмин – 1 чайна ложка
Рецепт покроково:
- Готуємо маринад. В один літр води насипаємо 3 столові ложки солі, кладемо одну гілочку чебрецю, одну цибулину, два лаврові листочки, два гострі перчики, чотири горошини запашного перцю і чайну ложку кмину.
- Яйця за бажання розколюємо, заливаємо холодною водою.
- Каструльку з маринадом і каструльку з яйцями ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин|мінути| на маленькому вогні.
- Яйця викладаємо у холодну воду, а маринад залишаємо охолоджуватися.
- Шкаралупу яєць надламуємо, постукаючи чайною ложечкою і складаємо яйця в банку.
- Заливаємо охолодженим маринадом разом із прянощами і ставимо в холодильник на два дні. Подаємо мариновані яйця з гірчицею та хлібом із вершковим маслом на сніданок або на вечерю.
Нагадаємо, рініше ми писали про те, скільки можна їсти на день яєць та наводили рецепт смачного сніданку.