01.05.2023 22:00 Дмитро Колонєй
Готуємо ніжну піцу з кабачків
Цікавий рецепт популярної страви.
Як пише
РЕДПОСТ, цей нетривіальний рецепт овочевої піци може сподобатися багатьом. До того ж він готується практично з того, що є під рукою.
Піца з кабачків
Продукти:
-
кабачок – 600 г;
-
помідори – 200 г;
-
борошно - 100 г;
-
яйця – 2 шт.;
-
сир – 100 г;
-
сіль за смаком;
-
перець за смаком;
-
італійські трави (або будь-які інші) до смаку;
-
вершкове масло для змащування форми.
Покроковий рецепт приготування
-
Кабачок добре промити, очистити;
-
Натерти на великій тертці, перемішати та посолити4
-
Дати постояти 5 хвилин, щоб виділився сік;
-
Масу віджати від рідини;
-
Додати до кабачка яйця, спеції, трави та борошно;
-
Ретельно перемішати кабачкове тісто;
-
Форму змастити олією;
-
Викласти у форму тісто;
-
Нарізати помідори;
-
Викласти помідори поверх тіста;
-
Основу випікати в духовці за температури 180 градусів 40–45 хвилин;
-
Тим часом натерти сир;
-
Готову основу вийняти з|із| духовки, посипаємо сиром;
-
Поставити до духовки ще на 10 хвилин.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0