
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257727-gotuemo-nizhnu-pitsu-z-kabachkiv
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257727-gotuemo-nizhnu-pitsu-z-kabachkiv
Готуємо ніжну піцу з кабачків
Цікавий рецепт популярної страви.

Як пише РЕДПОСТ, цей нетривіальний рецепт овочевої піци може сподобатися багатьом. До того ж він готується практично з того, що є під рукою.
Піца з кабачків
Продукти:
- кабачок – 600 г;
- помідори – 200 г;
- борошно - 100 г;
- яйця – 2 шт.;
- сир – 100 г;
- сіль за смаком;
- перець за смаком;
- італійські трави (або будь-які інші) до смаку;
- вершкове масло для змащування форми.
Покроковий рецепт приготування

- Кабачок добре промити, очистити;
- Натерти на великій тертці, перемішати та посолити4
- Дати постояти 5 хвилин, щоб виділився сік;
- Масу віджати від рідини;
- Додати до кабачка яйця, спеції, трави та борошно;
- Ретельно перемішати кабачкове тісто;
- Форму змастити олією;
- Викласти у форму тісто;
- Нарізати помідори;
- Викласти помідори поверх тіста;
- Основу випікати в духовці за температури 180 градусів 40–45 хвилин;
- Тим часом натерти сир;
- Готову основу вийняти з|із| духовки, посипаємо сиром;
- Поставити до духовки ще на 10 хвилин.
Смачного!
Нагнадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати салат з копченою фореллю та картопляними чіпсами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо пісну піцу на тонкому тісті
- Спагетті з кабачків, тушковані з помідорами
- Простий та швидкий рецепт ніжної піци
- Готуємо легкий суп Мінестроні
- Мінтай запечений з овочами в духовці
- Готуємо шніцель зі скумбрії
- Готуємо закусочний торт із кабачків
- Готуємо яскравий овочевий рататуй у духовці
- Апетитна вегетаріанська паста