01.09.2023 22:00 Дмитро Колонєй
Готуємо баклажани «під гриби»
Приготовлені таким чином овочі - зовні та за смаком справді схожі на гриби.
Як пише
РЕДПОСТ, пропонуємо рецепт неймовірно смачної, апетитної закуски, яку можнв їсти хоч у холодному, хоч у гарячому вигляді. Ставити на сто у якості самостійною стравою, або чудовим доповненням до картоплі, овочів, салатів та багато іншого. Варто спробувати.
Баклажани «під гриби»
Продукти:
-
500 г баклажанів,
-
1 цибулина,
-
2 зубчики часнику,
-
100 г сметани,
-
зелень,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування
-
Очистити баклажани
-
Нарізати очищені баклажани кубиком
-
Залити окропом
-
Залишити на півгодини.
-
Дрібно нарізати цибулю
-
Обсмажити цибулю до золотистості.
-
Надіслати до неї баклажани
-
Продовжувати смажити ще 5-7 хвилин
-
Потім приправити,
-
Додати часник та зелень
-
Влити сметану.
-
Довести все до кипіння
-
Зняти з вогню.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0