01.09.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261674-gotuemo-baklazhani-pid-gribi

Готуємо баклажани «під гриби»

Приготовлені таким чином овочі - зовні та за смаком справді схожі на гриби.

 
Як пише РЕДПОСТ, пропонуємо рецепт неймовірно смачної, апетитної закуски, яку можнв їсти хоч у холодному, хоч у гарячому вигляді. Ставити на сто у якості самостійною стравою, або чудовим доповненням до картоплі, овочів, салатів та багато іншого. Варто спробувати.
 

Баклажани «під гриби»

 

Продукти:

 

  • 500 г баклажанів,
  • 1 цибулина,
  • 2 зубчики часнику,
  • 100 г сметани,
  • зелень,
  • спеції.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Очистити баклажани
  2. Нарізати очищені баклажани кубиком
  3. Залити окропом
  4. Залишити на півгодини.
  5. Дрібно нарізати цибулю
  6. Обсмажити цибулю до золотистості.
  7. Надіслати до неї баклажани
  8. Продовжувати смажити ще 5-7 хвилин
  9. Потім приправити,
  10. Додати часник та зелень
  11. Влити сметану.
  12. Довести все до кипіння
  13. Зняти з вогню.
 
Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати салат з кабачками та медовою заправкою.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Апетитна вегетаріанська паста
  • Готуємо овочеву закуску: Гарбуз по-корейськи
  • Готуємо салат з хрусткими баклажанами та помідорами по-грузинськи
  • Готуємо яскравий овочевий рататуй у духовці
  • Рецепт хрустких запечених кабачків "Фрі"
  • Рецепт вафель з кабачків у вафельниці
  • Готуємо кабачки з тофу
  • Готуємо ніжну піцу з кабачків
  • Готуємо закусочний торт із кабачків

 

←Вернуться Печать