
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261674-gotuemo-baklazhani-pid-gribi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261674-gotuemo-baklazhani-pid-gribi
Готуємо баклажани «під гриби»
Приготовлені таким чином овочі - зовні та за смаком справді схожі на гриби.

Як пише РЕДПОСТ, пропонуємо рецепт неймовірно смачної, апетитної закуски, яку можнв їсти хоч у холодному, хоч у гарячому вигляді. Ставити на сто у якості самостійною стравою, або чудовим доповненням до картоплі, овочів, салатів та багато іншого. Варто спробувати.
Баклажани «під гриби»
Продукти:
- 500 г баклажанів,
- 1 цибулина,
- 2 зубчики часнику,
- 100 г сметани,
- зелень,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування
- Очистити баклажани
- Нарізати очищені баклажани кубиком
- Залити окропом
- Залишити на півгодини.
- Дрібно нарізати цибулю
- Обсмажити цибулю до золотистості.
- Надіслати до неї баклажани
- Продовжувати смажити ще 5-7 хвилин
- Потім приправити,
- Додати часник та зелень
- Влити сметану.
- Довести все до кипіння
- Зняти з вогню.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати салат з кабачками та медовою заправкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: