30.03.2023 23:49 Дмитро Колонєй
Готуємо овочеву закуску: Гарбуз по-корейськи
Страва, яка має сподобатися любителям гостренького.
Як пише
РЕДПОСТ, гарбуз - дуже цінний плід, з безліччю вітамінів та мікроелементів. Тому варто скуштувати щей цей рецепт.
Гарбуз по-корейськи
Продукти на 4 порції:
-
Гарбуз 400 гр.
-
Мед 1 ст. л.
-
Цибуля ріпчаста 1 шт.
-
Часник 2 зубч.
-
Перець гострий 2-3 шт. (або третина звичайного перцю чилі)
-
Олія соняшникова 50 мл
-
Приправа для моркви корейською 2 ч.л.
-
Яблучний оцет 2 ст. л.
-
Сіль 0,5 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
-
Гарбуз вимити і зняти шкірку.
-
Видалити внутрішній край та насіння.
-
Цибулину очистити, тонко порізати півкільцями і обсмажити на олії до м'якості.
-
Гарбуз натерти на тертці для овочів корейською.
-
Покласти в салат смажену цибулю.
-
Додати спеції, оцет, мед, сіль, часник, гострий перець.
-
Залити гарячою олією (від смаження цибулі).
-
Перемішати та відправити в холодильник на 2 години.
Гарбуз по-корейськи готовий!
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0