01.07.2024 21:37 Дмитро Колонєй
Готуємо човники з кабачків з куркою та овочами
Для цієї страви підійде будь-яка частина курки без кісток.
Як пише
РЕДПОСТ, човники з кабачків - одна з тих страв, де можна розгорнутися кулінарній фантазії.
Човники з кабачків з куркою та овочами.
Продукти:
-
4 кабачка,
-
500 г курки,
-
2 помідори,
-
1 цибулина,
-
100 г твердого сиру,
-
20 г вершкового масла,
-
2 зубчики часнику,
-
спеції,
-
зелень.
Покроковий рецепт приготування:
-
Розрізати кабачки вздовж
-
Ложкою прибрати частину м'якоті, залишаючи стінки завтовшки близько 10 мм.
-
Пропустити курку через м'ясорубку.
-
Очистити помідори
-
Дрібно нарізати всі овочі разом із м'якоттю кабачків.
-
Обсмажити цибулю з часником 3-4 хвилини
-
Всипати курячий фарш
-
Продовжувати смажити до зміни кольору.
-
Додати помідори
-
Додати м'якоть кабачків
-
Приправити
-
Готувати ще 3-4 хвилини.
-
Викласти човники з кабачків на пергамент
-
Наповнити їх начинкою
-
Зверху додати по скибочці олії.
-
Посипати все тертим сиром
-
Запікати 20-30 хвилин в духовці при 180 градусах.
-
Посипати готові човники рубаною зеленню.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0