
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1271394-gotuemo-chovniki-z-kabachkiv-z-kurkoyu-ta-ovochami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1271394-gotuemo-chovniki-z-kabachkiv-z-kurkoyu-ta-ovochami
Готуємо човники з кабачків з куркою та овочами
Для цієї страви підійде будь-яка частина курки без кісток.

Як пише РЕДПОСТ, човники з кабачків - одна з тих страв, де можна розгорнутися кулінарній фантазії.
Човники з кабачків з куркою та овочами.
Продукти:
- 4 кабачка,
- 500 г курки,
- 2 помідори,
- 1 цибулина,
- 100 г твердого сиру,
- 20 г вершкового масла,
- 2 зубчики часнику,
- спеції,
- зелень.
Покроковий рецепт приготування:
- Розрізати кабачки вздовж
- Ложкою прибрати частину м'якоті, залишаючи стінки завтовшки близько 10 мм.
- Пропустити курку через м'ясорубку.
- Очистити помідори
- Дрібно нарізати всі овочі разом із м'якоттю кабачків.
- Обсмажити цибулю з часником 3-4 хвилини
- Всипати курячий фарш
- Продовжувати смажити до зміни кольору.
- Додати помідори
- Додати м'якоть кабачків
- Приправити
- Готувати ще 3-4 хвилини.
- Викласти човники з кабачків на пергамент
- Наповнити їх начинкою
- Зверху додати по скибочці олії.
- Посипати все тертим сиром
- Запікати 20-30 хвилин в духовці при 180 градусах.
- Посипати готові човники рубаною зеленню.