13.07.2024 21:33
Готуємо освіжаючий суп з кабачків
Пропонуємо рецепт кращого порятунку в найспекотніші літні дні – холодного супу.
Як пише
РЕДПОСТ, важливо на повну використовувати сезонні овочі, розкриваючи всі можливості. Наприклад, кабачки влітку.
Холодний суп із кабачків
Продукти
-
2 кабачка,
-
1 цибулина,
-
200 мл йогурту,
-
100 г м'яти,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати кубиком кабачки.
-
Подрібнити цибулю.
-
Обсмажити цибулю до м'якості.
-
Додати нарізані кабачки
-
Протушкувати усі 10-15 хвилин.
-
Влити воду до смаку
-
Довести до кипіння
-
Приправити суп
-
Додати листочки м'яти
-
Проварити ще 5 хвилин.
-
Подрібнити суп блендером.
-
Дати охолонути в холодильнику.
-
Винути з холодильнику.
-
Змішати із йогуртом.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0