25.09.2023 21:52 Дмитро Колонєй
Готуємо пудинг із кабачків та яблук
Рецепт ніжного та ароматного десерту.
Як пише
РЕДПОСТ, у цій страві чудово поєднуються свіжі овочі та фрукти. Взагалі пудинги поширені у різних країнах світу. Секрет популярності страви, що пройшла через століття, в тому, що пудинги можуть готуватися з різних овочів і фруктів, підлаштовуючись під сезон.
Пудинг з кабачків та яблук
Продукти
-
кабачків – 125 г,
-
яблук – 75 г,
-
молока – 25 г,
-
олії вершкового – 15 г,
-
1 яєчний білок,
-
цукру – 10 г,
-
манної крупи – 15 г,
-
сметани – 30 г.
Покроковий рецепт приготування
-
Кабачки очистити та нашаткувати
-
Тушкувати з молоком і 10 г олії до напівготовності.
-
Потім додати нашатковані яблука та цукор
-
Гасити ще 5 хвилин
-
Всипати манну крупу,
-
Потримати каструлю під кришкою на краю плити 5-10 хвилин
-
Злегка охолодити.
-
Додати жовток та збитий білок.
-
Вимішати.
-
Викласти у форму, змащену маслом, і запекти.
-
Подавати до столу зі сметаною.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0