
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262500-gotuemo-puding-iz-kabachkiv-ta-yabluk
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262500-gotuemo-puding-iz-kabachkiv-ta-yabluk
Готуємо пудинг із кабачків та яблук
Рецепт ніжного та ароматного десерту.

Як пише РЕДПОСТ, у цій страві чудово поєднуються свіжі овочі та фрукти. Взагалі пудинги поширені у різних країнах світу. Секрет популярності страви, що пройшла через століття, в тому, що пудинги можуть готуватися з різних овочів і фруктів, підлаштовуючись під сезон.
Пудинг з кабачків та яблук
Продукти
- кабачків – 125 г,
- яблук – 75 г,
- молока – 25 г,
- олії вершкового – 15 г,
- 1 яєчний білок,
- цукру – 10 г,
- манної крупи – 15 г,
- сметани – 30 г.
Покроковий рецепт приготування
- Кабачки очистити та нашаткувати
- Тушкувати з молоком і 10 г олії до напівготовності.
- Потім додати нашатковані яблука та цукор
- Гасити ще 5 хвилин
- Всипати манну крупу,
- Потримати каструлю під кришкою на краю плити 5-10 хвилин
- Злегка охолодити.
- Додати жовток та збитий білок.
- Вимішати.
- Викласти у форму, змащену маслом, і запекти.
- Подавати до столу зі сметаною.