18.12.2023 21:37 Дмитро Колонєй
Готуємо овочеве рагу з кабачками по-ірландськи
Страва, яка може бути не тільки пісною.
Як пише
РЕДПОСТ, в Ірландії господині часто готують для своїх домашніх овочеве рагу з додаванням кабачків, капусти та баклажанів. Якщо хочеться пісного варіанта, можна просто не додавати тушонку. Смак зміните, але не зіпсуєте.
Овочеве рагу з кабачками по-ірландськи
Продукти:
-
1 кабачок,
-
1 баклажан,
-
2 солодких болгарських перцю,
-
5 картопель,
-
2 моркви,
-
2 помідори,
-
300 г білокачанної капусти,
-
1 банка тушонки (не обов'язково).
Покроковий рецепт приготування:
-
Порізати дрібним кубиком томати,
-
Розім'яти вилкою тушонку,
-
Нарізати великими кубиками кабачок,
-
Порізати кубиками картоплю
-
Розрізати кубиками баклажан.
-
Порізати моркву
-
Порізати цибулю.
-
Нашаткувати капусту
-
дрібно нарізати часник та зелень
-
Обсмажити до рум'яності цибулю та моркву на олії,
-
Закласти продукти з інтервалом у 5-10 хвилин у такому порядку: томати, тушонка, кабачок, картопля, баклажан.
-
Всипати капусту, часник та зелень та спеції.
Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0