07.09.2024   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273410-gotuemo-nizhni-baklazhani-v-krohmali-ta-papritsi

Готуємо ніжні баклажанні палички, смажені у крохмалі з паприкою

Рецепт смачної закуски з сезонних овочів.


Готуємо ніжні баклажанні палички, смажені у крохмалі з паприкою

Як пише РЕДПОСТ, це страва, яка дивує оригінальністю та підійде як до святкового столу так і повсякденного вживання.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram

Баклажани,смажені у крохмалі з паприкою.

Продукти:

 
  • 500 гр баклажанів(2 шт)
  • 3 ст л. крохмалю (картопляний чи кукурудзяний)
  • 3 ч.л.паприки (сушеної,мелен) 
  • 4-5 зубків часника
  • 0,5 ч.л.солі
  • 0,5,ч л суміш перців
  • 0,5,ч .л.чорного перця
  • 2. ст.л.соєвого соусу.
  • 30 гр зелень петрушки чи кінзи(можна замінити базиліком)
 

Покроковий рецепт приготування :

 
  1. Баклажани помити.
  2. Відрізати  балажанів кінчики.
  3. Порізати кожний на 2-3частини, залежно від довжини плоду 
  4. Нарізати кожну частину на 4-6 брусків, залежно від товщини плоду
  5. Залити все холодною водою з сіллю
  6. Витягти з води.
  7. Просушити
  8. В сковорідку налити 3-4 ст л соняшн олії
  9. Баклажани обваляти в крохмалі та паприці( порядок не має значення)
  10. Смажити на середньому вогні з усіх боків,
  11. Викласти на тарілку
  12. Посипати гострим перцем 
  13. Додати часник
  14. Полити соєвим соусом,
  15. Посипати зеленню та кунжутом
 Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати квас із каркаде.
 

Читайте також:

 
  • Ніжне пюре з кабачків з сиром
  • Готуємо овочеве рагу з кабачками по-ірландськи
  • Готуємо салат з рисом, болгарським перцем та кабачками на зиму
  • Готуємо варення з кабачків на зиму
  • Готуємо ніжне овочеве рагу по-французьки
  • Готуємо салат з кабачками, баклажанами та яблуками на зиму
  • Готуємо баклажани «під гриби»
  • Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою
  • Рецепт хрустких запечених кабачків "Фрі"
  • Рецепт вафель з кабачків у вафельниці
  • Готуємо кабачки з тофу
  • Готуємо ніжну піцу з кабачків
  • Готуємо закусочний торт із кабачків
  • Готуємо кабачкові оладки з фаршем та сиром
  • Готуємо пудинг із кабачків та яблук
  • Спагетті з кабачків, тушковані з помідорами
  • Готуємо кабачки кружальцями із сиром у духовці
  • Готуємо малосольні кабачки з лимонним соком
  • Готуємо освіжаючий суп з кабачків
  • Готуємо човники з кабачків з куркою та овочами
  • Готуємо овочі, запечені у омлеті

 

 

←Вернуться Печать