15.11.2024 21:43 Дмитро Колонєй
Тушкована капуста з м'ясом та яблуками
Незвичайний рецепт, який може здивувати як близьких, так і гостей.
Як пише
РЕДПОСТ, коли вдома залежався качан капусти або квашена кауста, варто згадати про страву, на авторство якої претендують поляки та баварські німці – тушковану капусту. До того ж, тушкована капуста з м'ясом – ще й цілком самодостатня страва, якій не потрібні жодні доповнення.
Тушкована капуста з м'ясом та яблуками
Продукти:
-
2 яблука,
-
500 г м'яса,
-
500 г капусти,
-
1 морква,
-
1 цибулина,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати м'ясо.
-
Нашаткувати цибулю.
-
Натерти моркву.
-
Нарізати кубиками яблука.
-
Злегка обсмажити до м'якості.
-
Додати до м'яса цибулю та моркву.
-
Продовжити обсмажувати.
-
Додати кубики яблука та спеції
-
Перемішати.
-
Через пару хвилин викласти нашатковану капусту.
-
Продовжити тушкуваи під кришкою на маленькому вогні до готовності – близько півгодини.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати банановий торт без випічки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0