13.01.2023 21:49 Дмитро Колонєй
Салат "Нефритовий браслет"
Страва з чудовим поєднанням ківі та м'яса.
Як пише
РЕДПОСТ, ця смачна страва може особливо сподобатися любителям листкових салатів. Якщо ви з нудьгою дивитеся на приготування "оселедця під шубою", можете "взяти на озброєння" цей рецепт.
Салат "Нефритовий браслет"
Продукти на 6 порцій:
-
Картопля - 4 штуки
-
Сіль за смаком
-
Морква - 2 штуки
-
Грудинка куряча - 700 грам
-
Ківі - 3 штуки
-
Копчений сир (можна голландський) - 200 грам
-
Курячі яйця - 4 штуки
-
Пакет Майонезу - 1 штука
Пошаговый рецепт приготовления
-
Відварюємо хвилин сорок п'ять-годину курячу грудинку з цибулею, з чорним перцем і лавровим листком.
-
М'ясо відокремлюємо від кісток, розбираємо на волокна, щоб салат був ніжнішим.
-
Відварюємо яйця, очищаємо від шкаралупи.
-
Відварюємо картоплю та моркву, варимо прямо в шкірці, остуджуємо та очищаємо від шкірки.
-
Сир натираємо на тертку.
-
Поділяємо всі продукти на дві частини.
-
У центрі страви встановлюємо кільце чи банку.
-
Половину курячого м'яса викладаємо навколо банки і трохи підсолюємо. Злегка притрамбовуємо кожен шар.
-
Половинку картоплі натираємо поверх м'яса, солимо
-
Натираємо половинку моркви.
-
Натираємо яйця поверх моркви.
-
Викладаємо половину потертого сиру.
-
Наносимо сітку з майонезу.
-
Овочі, що залишилися, викладаємо так: куряче м'ясо, після – сир, яйця, морква і картопля.
-
Салат змащуємо майонезом, банку виймаємо, прикрашаємо шматочками ківі. Смачного!
Нагадаємо, раніше ми наводили правильну послідовність викладання шарів у салатницю класичного рецепту приготування оселедця під шубою.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0