
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253656-salat-nefritoviy-braslet
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1253656-salat-nefritoviy-braslet
Салат "Нефритовий браслет"
Страва з чудовим поєднанням ківі та м'яса.

Як пише РЕДПОСТ, ця смачна страва може особливо сподобатися любителям листкових салатів. Якщо ви з нудьгою дивитеся на приготування "оселедця під шубою", можете "взяти на озброєння" цей рецепт.
Салат "Нефритовий браслет"
Продукти на 6 порцій:
- Картопля - 4 штуки
- Сіль за смаком
- Морква - 2 штуки
- Грудинка куряча - 700 грам
- Ківі - 3 штуки
- Копчений сир (можна голландський) - 200 грам
- Курячі яйця - 4 штуки
- Пакет Майонезу - 1 штука
Пошаговый рецепт приготовления
- Відварюємо хвилин сорок п'ять-годину курячу грудинку з цибулею, з чорним перцем і лавровим листком.
- М'ясо відокремлюємо від кісток, розбираємо на волокна, щоб салат був ніжнішим.
- Відварюємо яйця, очищаємо від шкаралупи.
- Відварюємо картоплю та моркву, варимо прямо в шкірці, остуджуємо та очищаємо від шкірки.
- Сир натираємо на тертку.
- Поділяємо всі продукти на дві частини.
- У центрі страви встановлюємо кільце чи банку.
- Половину курячого м'яса викладаємо навколо банки і трохи підсолюємо. Злегка притрамбовуємо кожен шар.
- Половинку картоплі натираємо поверх м'яса, солимо
- Натираємо половинку моркви.
- Натираємо яйця поверх моркви.
- Викладаємо половину потертого сиру.
- Наносимо сітку з майонезу.
- Овочі, що залишилися, викладаємо так: куряче м'ясо, після – сир, яйця, морква і картопля.
- Салат змащуємо майонезом, банку виймаємо, прикрашаємо шматочками ківі. Смачного!
Нагадаємо, раніше ми наводили правильну послідовність викладання шарів у салатницю класичного рецепту приготування оселедця під шубою.
Читайте також: