18.07.2023 21:43 Дмитро Колонєй
Готуємо салат із смаженими огірками
Швидкий, смачний та корисний салат.
Як пише
РЕДПОСТ, ця смачна страва стане чудовим варіантом вечері для всієї родини.
Що варто врахувати
-
Для смаження овочів краще використовувати сковороду із товстим дном.
-
Важливо не перетримати овочі в сковороді, інакше огірок може перетворитися на кашу
-
Часник можна виключити зі списку інгредієнтів за бажанням.
-
Якщо хочете отримати гострий салат, додайте щіпку меленого перцю чилі..
Салат зі смаженими огірками
Продукти на 2 порції
-
Огірки 200 гр
-
Цибуля 150 гр
-
Морква 130 гр
-
Рослинна олія 4 стол.
-
Сіль за смаком
-
Перець чорний мелений за смаком
-
Зелень за смаком
Покроковий рецепт приготування
-
Морквину, цибулю та часник очистити від шкірки.
-
Усі овочі помити у прохолодній воді
-
Обсушити паперовими серветками, щоб позбавитися від залишків вологи.
-
У огірків зрізати "хвостики".
-
Зелень обполоснути.
-
Цибулину розрізати навпіл
-
Кожну половинку цибулини нашаткувати тонкими півкільцями.
-
Моркву натерти на тертці для корейських салатів.
-
Натерти огірок.
-
Відкинути огірок на друшляк, щоб позбутися зайвого соку і залишити таким чином на 10-15 хвилин. У цей час зайнятися обсмажуванням овочів.
-
У сковороді (краще з товстим дном) розігріти олію без запаху.
-
Відправити цибулю в масло і готувати на помірному вогні до того моменту, поки не з'явиться характерний запах і півкільця не стануть прозорими.
-
Відправити в сковороду моркву.
-
Готує ще близько 3х-5ти хвилин, іноді перемішуючи овочеву засмажку.
-
Коли морква буде готова, додати огірки в сковорідку.
-
Акуратно перемішати, готувати до того моменту, коли стрічки огірків змінять свій колір.
-
Додати дрібно нарізаний часник
-
Посолити і поперчити до смаку.
-
Посипати готову страву дрібно нарізаним кропом.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0