
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260248-gotuemo-salat-iz-smazhenimi-ogirkami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260248-gotuemo-salat-iz-smazhenimi-ogirkami
Готуємо салат із смаженими огірками
Швидкий, смачний та корисний салат.

Як пише РЕДПОСТ, ця смачна страва стане чудовим варіантом вечері для всієї родини.
Що варто врахувати
- Для смаження овочів краще використовувати сковороду із товстим дном.
- Важливо не перетримати овочі в сковороді, інакше огірок може перетворитися на кашу
- Часник можна виключити зі списку інгредієнтів за бажанням.
- Якщо хочете отримати гострий салат, додайте щіпку меленого перцю чилі..
Салат зі смаженими огірками
Продукти на 2 порції
- Огірки 200 гр
- Цибуля 150 гр
- Морква 130 гр
- Рослинна олія 4 стол.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Зелень за смаком
Покроковий рецепт приготування
- Морквину, цибулю та часник очистити від шкірки.
- Усі овочі помити у прохолодній воді
- Обсушити паперовими серветками, щоб позбавитися від залишків вологи.
- У огірків зрізати "хвостики".
- Зелень обполоснути.
- Цибулину розрізати навпіл
- Кожну половинку цибулини нашаткувати тонкими півкільцями.
- Моркву натерти на тертці для корейських салатів.
- Натерти огірок.
- Відкинути огірок на друшляк, щоб позбутися зайвого соку і залишити таким чином на 10-15 хвилин. У цей час зайнятися обсмажуванням овочів.
- У сковороді (краще з товстим дном) розігріти олію без запаху.
- Відправити цибулю в масло і готувати на помірному вогні до того моменту, поки не з'явиться характерний запах і півкільця не стануть прозорими.
- Відправити в сковороду моркву.
- Готує ще близько 3х-5ти хвилин, іноді перемішуючи овочеву засмажку.
- Коли морква буде готова, додати огірки в сковорідку.
- Акуратно перемішати, готувати до того моменту, коли стрічки огірків змінять свій колір.
- Додати дрібно нарізаний часник
- Посолити і поперчити до смаку.
- Посипати готову страву дрібно нарізаним кропом.