
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1275613-tushkovana-kapusta-z-m-yasom-ta-yablukami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1275613-tushkovana-kapusta-z-m-yasom-ta-yablukami
Тушкована капуста з м'ясом та яблуками
Незвичайний рецепт, який може здивувати як близьких, так і гостей.

Як пише РЕДПОСТ, коли вдома залежався качан капусти або квашена кауста, варто згадати про страву, на авторство якої претендують поляки та баварські німці – тушковану капусту. До того ж, тушкована капуста з м'ясом – ще й цілком самодостатня страва, якій не потрібні жодні доповнення.
Тушкована капуста з м'ясом та яблуками
Продукти:
- 2 яблука,
- 500 г м'яса,
- 500 г капусти,
- 1 морква,
- 1 цибулина,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування:
- Нарізати м'ясо.
- Нашаткувати цибулю.
- Натерти моркву.
- Нарізати кубиками яблука.
- Злегка обсмажити до м'якості.
- Додати до м'яса цибулю та моркву.
- Продовжити обсмажувати.
- Додати кубики яблука та спеції
- Перемішати.
- Через пару хвилин викласти нашатковану капусту.
- Продовжити тушкуваи під кришкою на маленькому вогні до готовності – близько півгодини.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати банановий торт без випічки.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Салат "Нефритовий браслет"
- Готуємо салат з хрусткими баклажанами та помідорами по-грузинськи
- Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю
- Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
- Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
- Готуємо салат із смаженими огірками
- Салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
- Готуємо яскравий овочевий рататуй у духовці
- Рецепт хрустких запечених кабачків "Фрі"
- Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою
- Рецепт вафель з кабачків у вафельниці
- Готуємо кабачки з тофу
- Готуємо ніжну піцу з кабачків
- Готуємо закусочний торт із кабачків