Готуємо яловичину, тушковану з кабачками та баклажанами

11.09.2024  21:57
Готується страва не швидко, але результати того варті.
 
Як пише РЕДПОСТ, смажені кабачки з баклажанами можна додати до м'яса шматочками або подрібнити у блендері.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Яловичина, тушкована з кабачками та баклажанами

 

Продукти: 

 
  • 0,5 кг яловичини, 
  • 1 баклажан, 
  • 1 кабачок, 
  • 1 цибуля, 
  • 1 морква, 
  • 2 ст. томатної пасти, 
  • 1,5 склянки води,
  • 5 гілочок петрушки, 
  • мелений чорний перець, 
  • сіль.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Нарізати овочі, зелень та м'ясо. 
  2. Обсмажити яловичину з цибулею та морквою до золотистого кольору
  3. Влити воду із томатною пастою.
  4. Готувати 40 хвилин на повільному вогні. 
  5. Окремо обсмажити кабачки та баклажани. 
  6. Додай у казанок із м'ясом.
  7. Гасити ще 10 хвилин. 
  8. Посолити
  9. Поперчити
  10. Присипати нарубаною зеленню.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповів, як приготувати ароматний віденський шницель із курки в духовці.

Читайте також: