Як пише
РЕДПОСТ, смажені кабачки з баклажанами можна додати до м'яса шматочками або подрібнити у блендері.
Яловичина, тушкована з кабачками та баклажанами
Продукти:
-
0,5 кг яловичини,
-
1 баклажан,
-
1 кабачок,
-
1 цибуля,
-
1 морква,
-
2 ст. томатної пасти,
-
1,5 склянки води,
-
5 гілочок петрушки,
-
мелений чорний перець,
-
сіль.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати овочі, зелень та м'ясо.
-
Обсмажити яловичину з цибулею та морквою до золотистого кольору
-
Влити воду із томатною пастою.
-
Готувати 40 хвилин на повільному вогні.
-
Окремо обсмажити кабачки та баклажани.
-
Додай у казанок із м'ясом.
-
Гасити ще 10 хвилин.
-
Посолити
-
Поперчити
-
Присипати нарубаною зеленню.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповів, як приготувати ароматний віденський шницель із курки в духовці.
Читайте також: