19.12.2023 21:30 Дмитро Колонєй
Готуємо класичний угорський гуляш
Смачна страва пастухів і військових, що прославили його в Європі.
Як пише
РЕДПОСТ, класичний угорський гуляш дуже ситний так ідеально підходить на зиму.
Угорський гуляш
Продукти:
-
500 г яловичини,
-
1 болгарський перець,
-
500 г картоплі,
-
2 цибулини, 2 моркви,
-
2 ст. томатного соусу,
-
2 зубчики часнику,
-
1 ст. паприки,
-
1 л води
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Дрібно нарізати цибулю,
-
Обсмажити до рум'яності,
-
Додати паприку та всі спеції,
-
Жарити ще 1 хвилину.
-
Додати нарізане смужками м'ясо
-
Смажити до його золотистості.
-
Додати томатний соус.
-
Додати трохи води,
-
Тушкувати яловичину 2-2,5 години на слабкому вогні, підливаючи воду.
-
Викласти нарізану картоплю та моркву
-
Протушкувати ще 10 хвилин.
-
Додати болгарський перець та воду,
-
Довести до кипіння,
-
Протушкувати ще 15 хвилин,
-
Додати часник
-
Дати гуляшу настоятися під кришкою.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0