
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265232-gotuemo-klasichniy-ugorskiy-gulyash
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265232-gotuemo-klasichniy-ugorskiy-gulyash
Готуємо класичний угорський гуляш
Смачна страва пастухів і військових, що прославили його в Європі.

Як пише РЕДПОСТ, класичний угорський гуляш дуже ситний так ідеально підходить на зиму.
Угорський гуляш
Продукти:
- 500 г яловичини,
- 1 болгарський перець,
- 500 г картоплі,
- 2 цибулини, 2 моркви,
- 2 ст. томатного соусу,
- 2 зубчики часнику,
- 1 ст. паприки,
- 1 л води
- спеції.
Покроковий рецепт приготування:
- Дрібно нарізати цибулю,
- Обсмажити до рум'яності,
- Додати паприку та всі спеції,
- Жарити ще 1 хвилину.
- Додати нарізане смужками м'ясо
- Смажити до його золотистості.
- Додати томатний соус.
- Додати трохи води,
- Тушкувати яловичину 2-2,5 години на слабкому вогні, підливаючи воду.
- Викласти нарізану картоплю та моркву
- Протушкувати ще 10 хвилин.
- Додати болгарський перець та воду,
- Довести до кипіння,
- Протушкувати ще 15 хвилин,
- Додати часник
- Дати гуляшу настоятися під кришкою.