03.09.2024 21:33 Дмитро Колонєй
Готуємо тушковані кабачки з печерицями
Весь процес приготування займе не більше півгодини.
Як пише
РЕДПОСТ, це дієтична страва. Адже тушковані кабачки містять мало калорій і практично не втрачають корисних речовин у процесі приготування.
Тушені кабачки з печерицями
Продукти:
-
400 г кабачків,
-
250 г печериць,
-
1 цибуля,
-
1 середня морква,
-
2 зубчики часнику,
-
80 г вершкового масла,
-
мелений перець,
-
сіль,
-
склянка гарячої води.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати овочі.
-
Обсмажити цибулю з морквою
-
Всипати гриби та кабачки
-
Готувати доки не випарується волога.
-
Влити воду
-
Поперчити
-
Гасити 10 хвилин.
-
Видавити через прес часник
-
Посолити
-
Вимкнути.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0