03.09.2024  21:33   Дмитро Колонєй

Готуємо тушковані кабачки з печерицями

Весь процес приготування займе не більше півгодини.

Як приготувати тушковані кабачки з печерицями
 
Як пише РЕДПОСТ, це дієтична страва. Адже тушковані кабачки містять мало калорій і практично не втрачають корисних речовин у процесі приготування. 
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Тушені кабачки з печерицями

 

Продукти: 

 
  • 400 г кабачків, 
  • 250 г печериць, 
  • 1 цибуля, 
  • 1 середня морква, 
  • 2 зубчики часнику, 
  • 80 г вершкового масла, 
  • мелений перець, 
  • сіль, 
  • склянка гарячої води.
 

Покроковий рецепт приготування: 

  1. Нарізати овочі. 
  2. Обсмажити цибулю з морквою
  3. Всипати гриби та кабачки
  4. Готувати доки не випарується волога. 
  5. Влити воду
  6. Поперчити
  7. Гасити 10 хвилин. 
  8. Видавити через прес часник
  9. Посолити
  10. Вимкнути.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати освіжаючий домашній айран.
 

Читайте також:

 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день