02.09.2024  21:34   Дмитро Колонєй

Готуємо освіжаючий домашній айран

З кислого молока можна готувати не тільки страви, а й чудові напої.

Як приготувати домашній айран із кислого молока
 
Як пише РЕДПОСТ, це швидкий і смачний рецепт, який вкотре свідчить, що зовсім не обов'язково викидати кисле молоко, а айран можна не тільки купувати у супермаркеті.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Айран із кислого молока

Продукти: 

  • 1 л кислого молока, 
  • 800 мл води, 
  • 1 жменя базиліка, 
  • сіль.

Покроковий рецепт приготування: 

  1. Нарізати базилік.
  2. Змішати кисле молоко, воду та сіль за смаком. 
  3. Додати нарізаний базилік.
  4. Перемішати
  5. Накрити кришкою. 
  6. Дати напою охолонути.
  7. Поставити у холодильник настоятися.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати курячий суп з кабачком та вермішеллю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день