23.07.2024  21:28   Дмитро Колонєй

Готуємо айс-американо за технологією колд-брю

Пропонуємо рецепт кави, у якому вона не заварюється.

 
Як пише РЕДПОСТ, айс-американо тонізує, бадьорить та освіжає у літню спеку. За пропонованою технологією кава настоюється, а не заварюється.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Айс-американо за технологією колд-брю

 

Продукти: 

  • 1 ст. меленої кави, 
  • 100 мл холодної води 
  • лід.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Залити мелену каву холодною водою
  2. Перемішати
  3. Забрати в холодильник мінімум на 12 годин. 
  4. Винути з холодильнику.
  5. Перед подачею додати лід. 
  6. За бажанням можна розбавити напій водою.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день