24.07.2023 21:37 Дмитро Колонєй
Готуємо малиново-абрикосовий смузі
Дуже ніжний рецепт десерту.
Як пише
РЕДПОСТ, цей десерт і смаком порадує, і кілограмів не додасть.
Малиново-абрикосовий смузі
Продукти на 2 порції:
-
Абрикоси – 10-12 шт.
-
Малина - 0,5-1 склянка
-
Вершки чи молоко - 50-75 мл
-
Мед – 0,5-1 ст. ложка
Покроковий рецепт приготування
-
Дуже стиглий абрикос помити.
-
Забирати кісточки. Якщо дуже хочеться, можна і шкірку прибрати, але якщо блендер для смузі хороший, можна залишити.
-
Ретельно абрикоси пюрировать.
-
Додати вершки чи молоко
-
Знову збити.
-
Додати мед
-
знову збити
-
Малину помити та перебрати.
-
Малину пюрувати
-
Додати малинове пюре до абрикосового
-
Збити смузі до однорідного стану.
-
Перелити смузі у склянки.
Смачного!
Нагадаємо, раніше
РЕДПОСТ розповідав, як приготувати суп з цукіні, шпинатом, квасолею та білим вином.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0