01.08.2023  21:46   Дмитро Колонєй

Готуємо яскравий овочевий смузі

Рецепт простого, швидкого, смачного і корисного перекусу.

Як приготувати овочевий смузі
 
Як пише РЕДПОСТ, це варіант швидкого та корисного перекусу з мінімумом калорій, що виглядає дуже барвисто і ошатно.
 

Овочевий смузі

 

Продукти (на 2 порції)

 

  • Перець солодкий червоний - 220 г
  • Огірок – 150 г
  • Петрушка свіжа – 30 г
  • Вода – 140 мл
  • Сіль - (за бажанням)

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Овочі та зелень промити та обсушити.
  2. Солодкий перець очистити від насіння і нарізати невеликими шматочками. Декілька шматочків перцю можна залишити для прикраси смузі.
  3. Огірок нарізати невеликими кубиками (попередньо можна відрізати пару кружечків огірка та залишити для прикраси).
  4. У петрушки видалити товсті стебла. Вага листя петрушки без черешків становила 30 грамів.
  5. У чашу блендера скласти солодкий перець,
  6. Влити 70 мл води.
  7. Подрібнити солодкий перець.
  8. Чашу блендера обполоснути водою від залишків перцю (щоб не зіпсувати колір смузі).
  9. Шматочки огірка відправити у миску блендера.
  10. Додаємо до огірка петрушку.
  11. Влити 70 мл води.
  12. Подрібнити до однорідної маси.
  13. У склянки налити перший шар із солодкого перцю.
  14. Не поспішаючи поверх першого шару, обережно додаємо суміш огірка з петрушкою.
  15. Овочевий смузі готовий.
  16. За бажання прикрасити смузі кубиками солодкого перцю і половинками кружечків огірка.
  17. При подачі смузі можна трохи підсолити до смаку.
Смачного!
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день