31.07.2023 21:34 Дмитро Колонєй
Готуємо конверти з пекінської капусти
Варіації на тему відомої та смачної страви.
Як пише
РЕДПОСТ, цей рецепт - своэєрідний варіант голубців. І, мабуть, більш традиційному для нас рецепту смаком не поступається.
Що варто врахувати
-
Щоб розм'якшити листя капусти, помістіть їх у мікрохвильову піч, на повну потужність, хвилини на три - чотири (зверху накривати захисним ковпаком для мікрохвильової печі).
-
Другий спосіб – пару хвилин кип'ятити на маленькому вогні, до розм'якшення.
-
Якщо зовсім не любите часник – виключіть його з інгредієнтів.
Конверти з пекінської капусти
Продукти:
-
Капуста пекінська – 6 шт. листів
-
Помідор – 2 шт.
-
Морква – 1 шт.
-
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
-
Часник – 2 зуб.
-
Сир напівтвердий або будь-який – 60 г
-
Яйце куряче - 1 велике або 2 невеликі.
-
Борошно – 3 ст.
-
Сіль за смаком
-
Перець чорний – до смаку
-
Олія - 4 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
-
Цибулю порізати кубиком,
-
Моркву потерти на тертці,
-
Часник пропустити через прес (або розчавити за допомогою леза ножа та дрібно порізати).
-
У капусти зрізати тверду білу частину.
-
На сковороді, з додаванням олії (пара ложок) 3-4 хвилини обсмажити цибулю з морквою.
-
Наприкінці додати подрібнений часник
-
Перемішати і за хвилину вимкнути.
-
На лист капусти викласти порізаний помідор, зверху ложку обсмажування та шматочок сиру.
-
Сформувати, скрутити як конверта. Якщо не буде жодних дірок, то й сир не витікає у процесі приготування, що нам і потрібно.
-
Обваляти конверт спочатку в муці, а потім у збитому яйці.
-
У нагріту сковороду влити олію
-
Обсмажити конверти з двох боків до гарної рум'яності.
-
Після прикрити кришкою і згасити їх 5 хвилин.
Приємного вам апетиту!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0