26.03.2023 21:47 Рита Парфенова
Готуємо солянку з капустою, грибами та оливками
Солянка із двох видів капусти з грибами — чудова ідея для пісного обіду. Виходить дуже ситно!

Інгредієнти:
-
капуста свіжа - 200 г
-
капуста квашена - 200 г
-
печериці - 300 г
-
цибуля ріпчаста - 1 шт.
-
морква – 1 шт.
-
томатна паста - 2 ст. л.
-
чорні оливки - 0,5 банки
-
лимони - 0,5 шт.
-
рослинна олія - 2 ст. л.
-
лавровий лист - 1 шт.
-
вода - 1 л
-
сіль за смаком
-
перець чорний - за смаком
Спосіб приготування:
-
Свіжу капусту тонко нашаткуйте. Цибулю дрібно порубайте, моркву наріжте півкільцями. Гриби наріжте тонкими слайсами.
-
У киплячу воду викладіть гриби та проваріть близько 10 хвилин.
-
Додайте свіжу капусту та варіть ще 15 хвилин.
-
У цей же час на сковороді в олії згасіть квашену капусту з томатною пастою під закритою кришкою близько 30 хвилин. За потреби додайте трохи води.
-
На іншій сковороді в олії обсмажте цибулю та моркву.
-
Додайте в каструлю квашену капусту, обсмажену цибулю та моркву. Посолити, поперчити, додати лавровий лист. Варіть ще 5-7 хвилин.
-
Подавайте з оливками та скибочкою лимона.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0