23.03.2023 21:54 Дмитро Колонєй
Готуємо пісний борщ із чорносливом
Пісна страва підвищеної смакоти.
Як пише
РЕДПОСТ, буряк та чорнослив – продукти дуже корисні для кишечника та профілактики запорів.
Пісний борщ із чорносливом
Продукти на 2,5 літри води:
-
1 буряк,
-
1 морква,
-
1 цибулина,
-
масло рослинне,
-
2 картоплини,
-
1/4 качана білокачанної капусти,
-
1 солодкий перець,
-
1 столова ложка солі,
-
1 столова ложка томатної пасти,
-
щіпка меленого лаврового листа,
-
щіпка чорного перцю,
-
2–3 часникові часточки,
-
1 жменя чорносливу.
Покроковий рецепт приготування
-
Очистити та сполоснути всі вибрані продукти.
-
Нарізати кубиками картопля.
-
У каструлю з відміреною кількістю води, що закипає, висипати сіль, нарізану картоплю.
-
Нашаткувати і пом'яти руками капусту.
-
На великій тертці по черзі подрібнити буряк, моркву, цибулину.
-
Покласти їх на сковороду з маслом, що розігрілося.
-
Періодично помішуючи, довести засмажку до готовності.
-
Коли в каструлі почне кипіти картопля, додати|добавляти| до неї шматочками нарізаний перець і перекласти всю засмажку.
-
Додати у варево капусту та томатну пасту.
-
Нарізаний четвертинками чорнослив покласти після того, як борщ знову почав кипіти.
-
Разом зі сливами висипати перець та лаврушку.
-
Доварити буквально кілька хвилин, визначаючи готовність за станом картоплі та капусти.
-
Хвилин через 15-20, коли борщ злегка охолоне, покласти в нього дрібно нарубаний часник.
-
Можна перед подачею посипати свіжою зеленню.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0