
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1256379-gotuemo-solyanku-z-kapustoyu-gribami-ta-olivkami
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1256379-gotuemo-solyanku-z-kapustoyu-gribami-ta-olivkami
Готуємо солянку з капустою, грибами та оливками
Солянка із двох видів капусти з грибами — чудова ідея для пісного обіду. Виходить дуже ситно!

Інгредієнти:
- капуста свіжа - 200 г
- капуста квашена - 200 г
- печериці - 300 г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- морква – 1 шт.
- томатна паста - 2 ст. л.
- чорні оливки - 0,5 банки
- лимони - 0,5 шт.
- рослинна олія - 2 ст. л.
- лавровий лист - 1 шт.
- вода - 1 л
- сіль за смаком
- перець чорний - за смаком
Спосіб приготування:
- Свіжу капусту тонко нашаткуйте. Цибулю дрібно порубайте, моркву наріжте півкільцями. Гриби наріжте тонкими слайсами.
- У киплячу воду викладіть гриби та проваріть близько 10 хвилин.
- Додайте свіжу капусту та варіть ще 15 хвилин.
- У цей же час на сковороді в олії згасіть квашену капусту з томатною пастою під закритою кришкою близько 30 хвилин. За потреби додайте трохи води.
- На іншій сковороді в олії обсмажте цибулю та моркву.
- Додайте в каструлю квашену капусту, обсмажену цибулю та моркву. Посолити, поперчити, додати лавровий лист. Варіть ще 5-7 хвилин.
- Подавайте з оливками та скибочкою лимона.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати гаспачо по-марокканськи.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: