
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260651-gotuemo-konverti-z-pekinskoyi-kapusti
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260651-gotuemo-konverti-z-pekinskoyi-kapusti
Готуємо конверти з пекінської капусти
Варіації на тему відомої та смачної страви.

Як пише РЕДПОСТ, цей рецепт - своэєрідний варіант голубців. І, мабуть, більш традиційному для нас рецепту смаком не поступається.
Що варто врахувати
- Щоб розм'якшити листя капусти, помістіть їх у мікрохвильову піч, на повну потужність, хвилини на три - чотири (зверху накривати захисним ковпаком для мікрохвильової печі).
- Другий спосіб – пару хвилин кип'ятити на маленькому вогні, до розм'якшення.
- Якщо зовсім не любите часник – виключіть його з інгредієнтів.
Конверти з пекінської капусти
Продукти:
- Капуста пекінська – 6 шт. листів
- Помідор – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Сир напівтвердий або будь-який – 60 г
- Яйце куряче - 1 велике або 2 невеликі.
- Борошно – 3 ст.
- Сіль за смаком
- Перець чорний – до смаку
- Олія - 4 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
- Цибулю порізати кубиком,
- Моркву потерти на тертці,
- Часник пропустити через прес (або розчавити за допомогою леза ножа та дрібно порізати).
- У капусти зрізати тверду білу частину.
- На сковороді, з додаванням олії (пара ложок) 3-4 хвилини обсмажити цибулю з морквою.
- Наприкінці додати подрібнений часник
- Перемішати і за хвилину вимкнути.
- На лист капусти викласти порізаний помідор, зверху ложку обсмажування та шматочок сиру.
- Сформувати, скрутити як конверта. Якщо не буде жодних дірок, то й сир не витікає у процесі приготування, що нам і потрібно.
- Обваляти конверт спочатку в муці, а потім у збитому яйці.
- У нагріту сковороду влити олію
- Обсмажити конверти з двох боків до гарної рум'яності.
- Після прикрити кришкою і згасити їх 5 хвилин.
Приємного вам апетиту!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати томатну брускету.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Класичні та ліниві голубці: як зробити щоб вони не розвалювалися
- Готуємо ароматний салат з пекінською капустою, помідорами та сиром
- Готуємо крем-суп із цвітної капусти без варіння
- Готуємо солянку з капустою, грибами та оливками
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння