12.04.2023 22:00 Дмитро Колонєй
Готуємо крем-суп із цвітної капусти без варіння
Оригінальний та пісний рецепт першої страви.
Як пише
РЕДПОСТ, радимо приготувати страву, в якій багато корисних інгредієнтів.
Крем-суп із цвітної капусти без варіння
Продукти:
-
цвітна капуста - 1 качан;
-
морква - 2 шт.;
-
мигдаль - 200 г;
-
розмарин,
-
тертий мускатний горіх,
-
сіль,
-
перець – за смаком;
-
свіжа рукола - для прикраси
Покроковий рецепт приготування
-
Мигдаль замочити на ніч (не менше восьми годин) у прохолодній воді. Це потрібно для того, щоб видалити речовини, що перешкоджають перетравленню горіхів.
-
Горіхи, замочені на ніч, почистити.
-
Заздалегідь нарізати моркву для чіпсів на тонкі шматочки.
-
Підсушити моркву в дегідрататорі або духовці 5-7 годин на 42°С.
-
Кольорову капусту замочити на півгодини в прохолодній підсоленій воді, уклавши качан суцвіттями вниз в досить глибоку каструльку.
-
Потім промити капусту проточною водою.
-
Цвітну капусту нарізати скибочками
-
Очищений мигдаль, нарізану капусту, спеції та воду збити в блендері до кремового стану, додаючи воду поступово до потрібної густоти.
-
Прикрасити суп чіпсами із сушених шматочків овочів та руколою.
-
Подавати з мигдальними горішками.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0