12.04.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257052-gotuemo-krem-sup-iz-tsvitnoyi-kapusti-bez-varinnya

Готуємо крем-суп із цвітної капусти без варіння

Оригінальний та пісний рецепт першої страви.

Як приготувати крем-суп із цвітної капусти без варіння
 
Як пише РЕДПОСТ, радимо приготувати страву, в якій багато корисних інгредієнтів.
 

Крем-суп із цвітної капусти без варіння

 

Продукти:

 

  • цвітна капуста - 1 качан;
  • морква - 2 шт.;
  • мигдаль - 200 г;
  • розмарин,
  • тертий мускатний горіх,
  • сіль,
  • перець – за смаком;
  • свіжа рукола - для прикраси
 

Покроковий рецепт приготування

 

Як приготувати крем-суп із цвітної капусти без варіння
 
  1. Мигдаль замочити на ніч (не менше восьми годин) у прохолодній воді. Це потрібно для того, щоб видалити речовини, що перешкоджають перетравленню горіхів.
  2. Горіхи, замочені на ніч, почистити.
  3. Заздалегідь нарізати моркву для чіпсів на тонкі шматочки.
  4. Підсушити моркву в дегідрататорі або духовці 5-7 годин на 42°С.
  5. Кольорову капусту замочити на півгодини в прохолодній підсоленій воді, уклавши качан суцвіттями вниз в досить глибоку каструльку.
  6. Потім промити капусту проточною водою.
  7. Цвітну капусту нарізати скибочками
  8. Очищений мигдаль, нарізану капусту, спеції та воду збити в блендері до кремового стану, додаючи воду поступово до потрібної густоти.
  9. Прикрасити суп чіпсами із сушених шматочків овочів та руколою.
  10. Подавати з мигдальними горішками.
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати маленькі сирні паски.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  •  Готуємо сирну паску з горіхами, цукатами та кокосовою стружкою
  • Рецепт смачного овочевого супу з рисом
  • Готуємо солянку з капустою, грибами та оливками
  • Готуємо гаспачо по-марокканськи
  • Готуємо пісний борщ із чорносливом
  • Готуємо легкий суп Мінестроні
 

 

←Вернуться Печать