
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257052-gotuemo-krem-sup-iz-tsvitnoyi-kapusti-bez-varinnya
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257052-gotuemo-krem-sup-iz-tsvitnoyi-kapusti-bez-varinnya
Готуємо крем-суп із цвітної капусти без варіння
Оригінальний та пісний рецепт першої страви.

Як пише РЕДПОСТ, радимо приготувати страву, в якій багато корисних інгредієнтів.
Крем-суп із цвітної капусти без варіння
Продукти:
- цвітна капуста - 1 качан;
- морква - 2 шт.;
- мигдаль - 200 г;
- розмарин,
- тертий мускатний горіх,
- сіль,
- перець – за смаком;
- свіжа рукола - для прикраси
Покроковий рецепт приготування

- Мигдаль замочити на ніч (не менше восьми годин) у прохолодній воді. Це потрібно для того, щоб видалити речовини, що перешкоджають перетравленню горіхів.
- Горіхи, замочені на ніч, почистити.
- Заздалегідь нарізати моркву для чіпсів на тонкі шматочки.
- Підсушити моркву в дегідрататорі або духовці 5-7 годин на 42°С.
- Кольорову капусту замочити на півгодини в прохолодній підсоленій воді, уклавши качан суцвіттями вниз в досить глибоку каструльку.
- Потім промити капусту проточною водою.
- Цвітну капусту нарізати скибочками
- Очищений мигдаль, нарізану капусту, спеції та воду збити в блендері до кремового стану, додаючи воду поступово до потрібної густоти.
- Прикрасити суп чіпсами із сушених шматочків овочів та руколою.
- Подавати з мигдальними горішками.
- Готуємо сирну паску з горіхами, цукатами та кокосовою стружкою
- Рецепт смачного овочевого супу з рисом
- Готуємо солянку з капустою, грибами та оливками
- Готуємо гаспачо по-марокканськи
- Готуємо пісний борщ із чорносливом
- Готуємо легкий суп Мінестроні