11.04.2023 21:57 Дмитро Колонєй
Готуємо смачні маленькі сирні паски
Один із найпростіших, але смачних рецептів пасок
Як пише
РЕДПОСТ, у цьому рецепті тісто замішується просто, довго з ним возитися не потрібно.
Маленькі сирні паски
Продукти
Для тіста:
-
Сир - 200 г
-
Яйця – 2 шт.
-
Молоко – 200 мл
-
Олія вершкове - 50 г
-
Дріжджі сухі – 2 ч. л.
-
Цукор - 100-150 г
-
Сіль – 1/2 ч. л.
-
Борошно - 550-600 г
-
Родзинки - 100 г
Для глазурі:
-
Яєчний білок – 2 шт.
-
Цукрова пудра – 200 г
-
Сік лимона – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
-
Розчинити в теплому молоці дріжджі.
-
Змішати в мисці сир, яйця, сіль, цукор, розтоплене вершкове масло.
-
Додати цю суміш у молоко з дріжджами.
-
Змішати борошно з промитими та обсушеними родзинками.
-
Поступово всипати борошно і замісити тісто.
-
Вимісити тісто на присипаній борошном поверхні.
-
Накрити тісто рушником і дати підійти в теплому місці близько 1,5 години.
-
Обім'яти тісто і дати знову підійти близько 40 хвилин.
-
Розробити тісто на шматочки, викласти в змащені рослинною олією форми.
-
Залишити на столі, щоб тісто піднялося.
-
Випікати сирні паски в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів, близько 20 хвилин.
-
Вийняти і дати охолонути.
-
Збити білок, додавши частинами цукрової пудри. Додати сік лимона.
-
Занурити паски в глазур і посипати посипанням.
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0