
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257004-gotuemo-smachni-malenki-sirni-paski
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257004-gotuemo-smachni-malenki-sirni-paski
Готуємо смачні маленькі сирні паски
Один із найпростіших, але смачних рецептів пасок

Як пише РЕДПОСТ, у цьому рецепті тісто замішується просто, довго з ним возитися не потрібно.
Маленькі сирні паски
Продукти
Для тіста:
- Сир - 200 г
- Яйця – 2 шт.
- Молоко – 200 мл
- Олія вершкове - 50 г
- Дріжджі сухі – 2 ч. л.
- Цукор - 100-150 г
- Сіль – 1/2 ч. л.
- Борошно - 550-600 г
- Родзинки - 100 г
Для глазурі:
- Яєчний білок – 2 шт.
- Цукрова пудра – 200 г
- Сік лимона – 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
- Розчинити в теплому молоці дріжджі.
- Змішати в мисці сир, яйця, сіль, цукор, розтоплене вершкове масло.
- Додати цю суміш у молоко з дріжджами.
- Змішати борошно з промитими та обсушеними родзинками.
- Поступово всипати борошно і замісити тісто.
- Вимісити тісто на присипаній борошном поверхні.
- Накрити тісто рушником і дати підійти в теплому місці близько 1,5 години.
- Обім'яти тісто і дати знову підійти близько 40 хвилин.
- Розробити тісто на шматочки, викласти в змащені рослинною олією форми.
- Залишити на столі, щоб тісто піднялося.
- Випікати сирні паски в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів, близько 20 хвилин.
- Вийняти і дати охолонути.
- Збити білок, додавши частинами цукрової пудри. Додати сік лимона.
- Занурити паски в глазур і посипати посипанням.
Смачного!
Наадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати сирну паску з горіхами, цукатами та кокосовою стружкою.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо пісні роли з лавашу з овочами
- Готуємо рулет, карамель, мармелад та ескімо з банана без випічки
- Сирний рулет із сьомгою
- Готуємо пісну піцу на тонкому тісті
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
- Ніжний гарбузовий пиріг з вершковою глазур'ю
- Маринуємо гарбуз на будь-який смак
- Яскравий томатний суп з гарбузом, куркою та кукурудзою