01.09.2024  22:00   

Готуємо курячий суп з кабачком та вермішеллю

Страва сподобається як дорослим, і дітям.

Як приготувати курячий суп з кабачком та вермішеллю
 
Як пише РЕДПОСТ, незважаючи на найпростіші інгредієнти, суп виходить дуже смачним.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Курячий суп з кабачком та вермішеллю

 
Продукти: 
 
  • 400 г курки, 
  • 3 картоплини, 
  • 100 г моркви, 
  • 100 г цибулі, 
  • 1 кабачок, 
  • 100 г вермішелі, 
  • 1,5л води.

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Залити курку водою
  2. Відварити до готовності
  3. Процідити бульйон. 
  4. М'ясо розібрати на шматочки 
  5. Відкласти убік. 
  6. Відправити нарізану картоплю в киплячий бульйон
  7. Проварити 10 хв.
  8. Подрібнити цибулю.
  9. Натерти моркву
  10. Нарізати кабачок дрібним кубиком
  11. Обсмажити подрібнену цибулю і терту моркву на змащеній маслом сковороді. 
  12. Викласти засмажку в каструлю 
  13. Варити ще 5 хвилин, 
  14. Після цього всипати нарізаний дрібним кубиком кабачок.
  15. Повернути м'ясо в каструлю. 
  16. Через 5 хвилин додати вермішель 
  17. Варити суп ще трохи до готовності.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 

 

 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день