01.09.2024 22:00
Готуємо курячий суп з кабачком та вермішеллю
Страва сподобається як дорослим, і дітям.
Як пише
РЕДПОСТ, незважаючи на найпростіші інгредієнти, суп виходить дуже смачним.
Курячий суп з кабачком та вермішеллю
Продукти:
-
400 г курки,
-
3 картоплини,
-
100 г моркви,
-
100 г цибулі,
-
1 кабачок,
-
100 г вермішелі,
-
1,5л води.
Покроковий рецепт приготування:
-
Залити курку водою
-
Відварити до готовності
-
Процідити бульйон.
-
М'ясо розібрати на шматочки
-
Відкласти убік.
-
Відправити нарізану картоплю в киплячий бульйон
-
Проварити 10 хв.
-
Подрібнити цибулю.
-
Натерти моркву
-
Нарізати кабачок дрібним кубиком
-
Обсмажити подрібнену цибулю і терту моркву на змащеній маслом сковороді.
-
Викласти засмажку в каструлю
-
Варити ще 5 хвилин,
-
Після цього всипати нарізаний дрібним кубиком кабачок.
-
Повернути м'ясо в каструлю.
-
Через 5 хвилин додати вермішель
-
Варити суп ще трохи до готовності.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0