07.07.2023 22:00 Дмитро Колонєй
Готуємо холодний болгарський суп таратор
Це - не менш освіжаюча страва, ніж окрошка.
Як пише
РЕДПОСТ, наведена освіжаюча болгарська страва дуже швидко і легко готується і при цьому не поступається іншим холодним супам - окрошці або гаспачо. Цікаво, що перші його версії готували з водою та оцтом замість йогурту.
Болгарський холодний суп таратор
Продукти: на 4 порції:
-
Йогурт без наповнювача 1 л
-
Огірок 2 шт.
-
Волоські горіхи 300 г
-
Часник, зубчики 3 шт.
-
Кріп, гілочка 3 г
-
Цибуля зелена 5 г
-
Зелень за смаком
-
Сіль за смаком
-
Перець чорний мелений за смаком
Покроковий рецепт приготування
-
Горіхи очистити від шкаралупи
-
Нарізати ядра горіхів середніми шматочками.
-
Часник очистити та пропустити через прес.
-
Огірки вимити, обсушити та нарізати кубиками.
-
Кріп та зелену цибулю помити, обсушити і дрібно нарізати.
-
З'єднати підготовлені інгредієнти у мисці
-
Посолити, поперчити
-
Залити холодним йогуртом.
-
Поставити в холодильник на годину.
-
Перед подачею посипати подрібненою зеленню.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яскраві тарталетки з полуницею.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0