
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1259954-gotuemo-holodniy-bolgarskiy-sup-tarator
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1259954-gotuemo-holodniy-bolgarskiy-sup-tarator
Готуємо холодний болгарський суп таратор
Це - не менш освіжаюча страва, ніж окрошка.

Як пише РЕДПОСТ, наведена освіжаюча болгарська страва дуже швидко і легко готується і при цьому не поступається іншим холодним супам - окрошці або гаспачо. Цікаво, що перші його версії готували з водою та оцтом замість йогурту.
Болгарський холодний суп таратор
Продукти: на 4 порції:
- Йогурт без наповнювача 1 л
- Огірок 2 шт.
- Волоські горіхи 300 г
- Часник, зубчики 3 шт.
- Кріп, гілочка 3 г
- Цибуля зелена 5 г
- Зелень за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Покроковий рецепт приготування
- Горіхи очистити від шкаралупи
- Нарізати ядра горіхів середніми шматочками.
- Часник очистити та пропустити через прес.
- Огірки вимити, обсушити та нарізати кубиками.
- Кріп та зелену цибулю помити, обсушити і дрібно нарізати.
- З'єднати підготовлені інгредієнти у мисці
- Посолити, поперчити
- Залити холодним йогуртом.
- Поставити в холодильник на годину.
- Перед подачею посипати подрібненою зеленню.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яскраві тарталетки з полуницею.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
- Готуємо окрошку із солоними грибами
- Готуємо гаспачо по-марокканськи