
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273194-gotuemo-kuryachiy-sup-z-kabachkom-ta-vermishellyu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1273194-gotuemo-kuryachiy-sup-z-kabachkom-ta-vermishellyu
Готуємо курячий суп з кабачком та вермішеллю
Страва сподобається як дорослим, і дітям.

Як пише РЕДПОСТ, незважаючи на найпростіші інгредієнти, суп виходить дуже смачним.
Курячий суп з кабачком та вермішеллю
Продукти:
- 400 г курки,
- 3 картоплини,
- 100 г моркви,
- 100 г цибулі,
- 1 кабачок,
- 100 г вермішелі,
- 1,5л води.
Покроковий рецепт приготування:
- Залити курку водою
- Відварити до готовності
- Процідити бульйон.
- М'ясо розібрати на шматочки
- Відкласти убік.
- Відправити нарізану картоплю в киплячий бульйон
- Проварити 10 хв.
- Подрібнити цибулю.
- Натерти моркву
- Нарізати кабачок дрібним кубиком
- Обсмажити подрібнену цибулю і терту моркву на змащеній маслом сковороді.
- Викласти засмажку в каструлю
- Варити ще 5 хвилин,
- Після цього всипати нарізаний дрібним кубиком кабачок.
- Повернути м'ясо в каструлю.
- Через 5 хвилин додати вермішель
- Варити суп ще трохи до готовності.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати намазку з баклажанів з горіхами для бутербродів.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
- Готуємо холодний суп із квасом та холодцем
- Готуємо холодний суп із плавленим сирком
- Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
- Готуємо литовський холодний борщ
- Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
- Готуємо окрошку із солоними грибами
- Готуємо гаспачо по-марокканськи
- Готуємо холодний болгарський суп таратор
- Готуємо традиційний вірменський суп танапур