12.01.2024 21:41 Дмитро Колонєй
Готуємо яскравий салат Табуле
Урізноманітнимо стіл популярною східною закускою.
Як пише
РЕДПОСТ, салат Табуле, що з'явився в Лівані та Сирії, поширився по всьому світу. Варто враховувати, що подають його теплим – не холодним та не гарячим. Цей салат припускаэ експеременти з пролуктами. Але класичний східний Табулі готується на основі булгуру, і саме такий рецепт ми й готуватимемо.
Класичний салат Табуле
Продукти:
-
70 г булгура,
-
150 г помідорів,
-
50 г петрушки,
-
50 г зеленої цибулі,
-
15 г м'яти, сіль,
-
1/2 лимона,
-
30 мл оливкової олії,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Запарити булгур
-
Відварити булгур за вказівкою на упаковці.
-
Відкинути на друшляк.
-
Дати йому трохи охолонути і обсохнути.
-
Дрібно нарубати всю зелень.
-
Нарізати помідори дрібним кубиком.
-
Збити оливкову олію з лимонним соком та спеціями.
-
Заправить салат.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0