
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265982-gotuemo-yaskraviy-salat-tabuli
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265982-gotuemo-yaskraviy-salat-tabuli
Готуємо яскравий салат Табуле
Урізноманітнимо стіл популярною східною закускою.

Як пише РЕДПОСТ, салат Табуле, що з'явився в Лівані та Сирії, поширився по всьому світу. Варто враховувати, що подають його теплим – не холодним та не гарячим. Цей салат припускаэ експеременти з пролуктами. Але класичний східний Табулі готується на основі булгуру, і саме такий рецепт ми й готуватимемо.
Класичний салат Табуле
Продукти:
- 70 г булгура,
- 150 г помідорів,
- 50 г петрушки,
- 50 г зеленої цибулі,
- 15 г м'яти, сіль,
- 1/2 лимона,
- 30 мл оливкової олії,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування:
- Запарити булгур
- Відварити булгур за вказівкою на упаковці.
- Відкинути на друшляк.
- Дати йому трохи охолонути і обсохнути.
- Дрібно нарубати всю зелень.
- Нарізати помідори дрібним кубиком.
- Збити оливкову олію з лимонним соком та спеціями.
- Заправить салат.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати картопляну запіканку з м'ясом та овочами.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Салат "Нефритовий браслет"
- Готуємо салат з хрусткими баклажанами та помідорами по-грузинськи
- Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю
- Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
- Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
- Готуємо салат із смаженими огірками
- Салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
- Готуємо яскравий овочевий рататуй у духовці
- Рецепт хрустких запечених кабачків "Фрі"
- Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою
- Рецепт вафель з кабачків у вафельниці
- Готуємо кабачки з тофу
- Готуємо ніжну піцу з кабачків
- Готуємо закусочний торт із кабачків