12.01.2024   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265982-gotuemo-yaskraviy-salat-tabuli

Готуємо яскравий салат Табуле

Урізноманітнимо стіл популярною східною закускою.

Як приготувати салат Табуле
 
Як пише РЕДПОСТ, салат Табуле, що з'явився в Лівані та Сирії, поширився по всьому світу. Варто враховувати, що подають його теплим – не холодним та не гарячим. Цей салат припускаэ експеременти з пролуктами. Але класичний східний Табулі готується на основі булгуру, і саме такий рецепт ми й готуватимемо.
 

Класичний салат Табуле

 

Продукти:

 

  • 70 г булгура,
  • 150 г помідорів,
  • 50 г петрушки,
  • 50 г зеленої цибулі,
  • 15 г м'яти, сіль,
  • 1/2 лимона,
  • 30 мл оливкової олії,
  • спеції.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Запарити булгур
  2. Відварити булгур за вказівкою на упаковці.
  3. Відкинути на друшляк.
  4. Дати йому трохи охолонути і обсохнути.
  5. Дрібно нарубати всю зелень.
  6. Нарізати помідори дрібним кубиком.
  7. Збити оливкову олію з лимонним соком та спеціями.
  8. Заправить салат.
 

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати картопляну запіканку з м'ясом та овочами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Салат "Нефритовий браслет"
  • Готуємо салат з хрусткими баклажанами та помідорами по-грузинськи
  • Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю
  • Готуємо вінегрет: класичний та оригінальні рецепти
  • Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
  • Готуємо салат із смаженими огірками
  • Салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
  • Готуємо яскравий овочевий рататуй у духовці
  • Рецепт хрустких запечених кабачків "Фрі"
  • Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою
  • Рецепт вафель з кабачків у вафельниці
  • Готуємо кабачки з тофу
  • Готуємо ніжну піцу з кабачків
  • Готуємо закусочний торт із кабачків
 

 

←Вернуться Печать