12.08.2024 22:00 Дмитро Колонєй
Готуємо хрусткі кабачки із сиром у духовці
Рецепт смачної страви з найпоширінішого овоча літа.
Як пише
РЕДПОСТ, цю закуску варто подавати із соусом із йогурту або сметани із зеленню.
Хрусткі кабачки з сиром у духовці
Продукти:
-
3 кабачка,
-
2 яйця,
-
70 г борошна,
-
150 г моцарелли,
-
100 г твердого сиру,
-
1 склянка панірувальних сухарів,
-
сіль,
-
паприка,
-
мелений чорний перець,
-
орегано.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати кабачки тонкими довгими пластинами
-
Посолити
-
Залишити на 15 хвилин
-
Потерти сир.
-
Обсушити кабачки серветками.
-
Змішати панірувальні сухарі, тертий сир та всі спеції.
-
Віночком збити яйця
-
Нарізати слайсами моцарелу.
-
Вкласти моцарелу між двома пластинками кабачка
-
Обвалати все це в борошні.
-
Вмочити в яйце
-
Обсипати паніровкою
-
Зробити те саме з рештою кабачків.
-
Відправити все до духовки на 25-30 хвилин при 180 градусах.
Читайте також:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0