12.08.2024  22:00   Дмитро Колонєй

Готуємо хрусткі кабачки із сиром у духовці

Рецепт смачної страви з найпоширінішого овоча літа.

Як приготувати хрусткі кабачки із сиром у духовці
 
Як пише РЕДПОСТ, цю закуску варто подавати із соусом із йогурту або сметани із зеленню.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Хрусткі кабачки з сиром у духовці

 

Продукти: 

 
  • 3 кабачка, 
  • 2 яйця, 
  • 70 г борошна, 
  • 150 г моцарелли, 
  • 100 г твердого сиру, 
  • 1 склянка панірувальних сухарів, 
  • сіль, 
  • паприка, 
  • мелений чорний перець, 
  • орегано.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Нарізати кабачки тонкими довгими пластинами
  2. Посолити
  3. Залишити на 15 хвилин 
  4. Потерти сир.
  5. Обсушити кабачки серветками. 
  6. Змішати панірувальні сухарі, тертий сир та всі спеції.
  7. Віночком збити яйця
  8. Нарізати слайсами моцарелу.
  9. Вкласти моцарелу між двома пластинками кабачка
  10. Обвалати все це в борошні. 
  11. Вмочити в яйце
  12. Обсипати паніровкою
  13. Зробити те саме з рештою кабачків. 
  14. Відправити все до духовки на 25-30 хвилин при 180 градусах.
 

Читайте також:

 
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день